Menu del dia
ENTRANS
• Amanida variada
• Amanida de pebrots del piquillo farcits de formatge brie
• Amanida de bacalla amb anxoves i romesco
• Amanida de tomata , ceba i tonyina
• Amanida de rovellons
• Amanida de calamars
• Amanida de pernil d´anec
• Canalons de carn i bolets, (espinacs , marisc, calçots)
• Trinxat de temporada amb rosta
• Escudella de casa Alguaira
• Cremes (verdures, bolets )
• Fideua de (marisc , costella de porc )
• Risotto de ceps o tomate desidratat
PRINCIPALS
• Vedella estofada o brasa (fricando ,mandonguilles ,bistec, xurrasco i hamburguesa)
• Xai a la brasa o baixa temperatura
• Conill a baixa temperatura
• Costella de porc a baixa temperatura
• Galta de porc iberic estofada
• Llom amb carreretes
• Esparracat amb bolets
• Assortit de butifarres
• Pollastre amb prunes i poma
• Pollastre amb bolets
• Xirella de la ribagorça a la brasa
• Bacalla amb sanfaina
• Truita de riu amb pernil ,panses i pinyons
• Dorada a l´orio
• Sepia a la planxa
• Tonyina vermella amb verdura xina
Postres de la casa , aigua
MENU INFANTIL
Canalons de carn / pasta bolonyesa / sopa de galets
barretes de lluç / pit pollastre a la brasa /salsitxes de porc /llom arrebosat
postre , aigua